Om foreningen
ASF på Facebook

Find os også på Facebook

Velkommen til Allerød Stavgangsforening (ASF)

 

Stavgang eller Nordic Walking er en effektiv motionsform, hvor du får aktiveret op imod 90% af kroppens muskler, og hvor du forbrænder meget mere energi end ved almindelig gang. Desuden er belastningen af dine led op til 30% mindre, når stavene bruges rigtigt, og teknikken det lærer en af foreningens mange instruktører dig naturligvis allerede ved indmeldelsen i foreningen!

 

Foreningen har forskellige hold med hver sin holdleder. Sværhedsgraden på de enkelte hold varierer på grund af ganghastigheden, og antal kilometer der tilbagelægges. Du finder bare det hold, som passer til dine behov. Det er altid muligt at skifte til et andet hold eller vælge at gå med på flere hold. Der er hold alle ugens dage undtagen søndag.

 

Vi motionerer primært i naturen omkring Allerød, men flere af holdene arrangerer også månedlige ture til andre områder, så det sociale samvær spiller en vigtig rolle. Derfor arrangerer foreningen da også en årlig udflugt, en høstfest og et julearrangement. Foreningens medlemmer er også gode til at arrangere andre tilbud som f.eks. linedance, gymnastik og kulturelle ture.


Foreningens klublokale ”STAVLY” ligger på 1. sal i Centerhallen, 3450 Allerød.


Du er meget velkommen til at møde op på et hold og gå med på en ”Prøvetime".


Indmeldelse: Du finder en indmeldelsesblanket ved at trykke på Indmeldelse.


Kontingentet er pt. 200 kr. årligt. Fra og med 2024 er det 300 kr. årligt.

Allerød Stavgangsforening v/Jette O'Neill, tlf. 51446611

Redaktør: Erik Hansen