Ma 1

Mandagshold Ma 1

Mit navn er Erik Hansen, og jeg er holdleder for dette hold. Jeg blev medlem af foreningen i 2015 og har ledet holdet siden 2016.

Er uddannet som instruktør i 2017 og 2018.


Holdet går ture på mellem 7 og 10 km i moderat tempo. Nogle gange er turene kortere, men som hovedregel går vi imellem 2 og 2½ time inklusive indlagte pauser.


Ruterne varierer fra gang til gang, og vi går gerne på stier frem for veje, når føret tillader det. Vi går for det meste i Tokkekøb Hegn men nogle gange også i St. Dyrehave.


En gang om måneden undtagen i sommer- og juleferieperioden tilstræber vi at gå en tur udenfor vort sædvanlige område. Turen gennemføres sidst på måneden. Deltagerne tager mad og drikke med til turen.


Detaljerne om månedens særlige tur sendes pr. mail til holdet og offentliggøres som regel også på holdlederens hjemmeside.

Der arrangeres samkørsel til disse ture, hvorfor det er nødvendigt med tilmeldinger, så vi ikke mangler transport. Transport betales med 10/20 kr. afhængig af om destinationen er indenfor eller udenfor kommunegrænsen.


Vi går selvfølgelig stavgang for at få motion og holde os friske og sunde, men vi vægter også det sociale samvær. Derfor tilstræber holdlederen da også at samle holdet til hyggeligt samvær et par gange om året, når vi altså ikke lige er ramt af Corona.

Mødested:

Overfor Løvsangervang 1, 3450 Allerød


Mødetid:

Mandag kl. 10:00


(Du kan zoome ind/ud og flytte kortet rundt)